Circuitul banilor in PSD! Cum a ajuns Carmen Dan sa primeasca 10.500 lei de la fosta secretara, cu cateva saptamani inainte sa ajunga ministru! Si primarul Alexandriei a "cotizat"

Carmen Dan, Ministrul de Interne al guvernului Grindeanu, a avut parte de un an 2016 extrem de intersant din punct de vedere financiar.

Author: D.C. vineri 03 februarie 2017 , 08:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Inainte sa devina Ministru al Afacerilor Interne, Carman Dan a fost prefect al judetului Teleorman, functie la care a avut acces, spun gurile rele, datorita unei relatii speciale pe care o are cu Liviu Dragnea. La sfarsitul lunii octombrie,. Dacian Ciolos a revocat-o pe Carmen Dan din functie, care a ajuns la subprefectul Liviu Dumitrascu.

Ramasa „pe drumuri”, Carmen Dan a reusit sa doneze, pe 28.11.2016 suma de 10.500 lei catre PSD Teleorman, cu titlul de contributie pentru campanie. Suma reprezinta cam 20% din castigurile lui Carmen Dan pe tot anul trecut, in conditiile in care aceasta nu detine bani in conturi, ba are si cam 100.000 lei datorii la banci.

La doar o zi dupa ce a donat respectiva suma catre PSD, doamna Dan primeste un imprumut nesperat de 28.000 lei de la un anumit Ceciu Alexandru Razvan. Cine este acesta? Nimeni altul decat fosta mana dreapta a lui Carmen Dan de la prefectura.

Astfel, cu cateva zile inainte ca Ciolos s-o revoce din functie pe Carmen Dan, l-a trimis acasa si pe Ceciu, care ajunsese subprefect in 2014, la doar 29 de ani. In locul lui a venit Liviu Dumitrascu, cel care in cateva zile avea sa-i ia locul propriei sefe. Pe 31 octombrie, Ceciu Razvan isi publica ultima declaratie de avere ca subprefect: fara bani, fara case si doar cu un cont de 25.000 lei. De aici rezulta ca Ceciu nu doar ca i-a dat lui Carmen Dan toate economiile lui, ci a mai pus si 3.000 lei peste.

Lucrurile nu se opresc insa aici. Pe 2 decembrie, cu doar 9 zile inainte de alegerile parlamentare, doamna Dan primeste alti 10.500 lei cu titlu de... donatie. „Bani pe jos” cum s-ar spune! „Donatorul” – Mihaela Pieleanu. Fosta sefa a cancelariei de la Prefectura Teleorman, Mihaela Pieleanu a declarat, pentru anul 2015, castiguri de 18.791 lei, si conturi 0. Fara case, fara terenuri, fara masini sau alte bunuri, Mihaela Pieleanu avea o declaratie de avere imaculata. Ramane de vazut de unde a facut rost de 10.500 lei pentru a-i dona fostei sefe.

In fine, pe 6 decembrie, Carmen Dan mai primeste o donatie miraculoasa de la Victor Dragusin. Va suna cunoscut numele? E primarul municipiului Alexandria. Fostul si prezentul! Dragusin i-a dat „de pomana” lui Carmen Dan doar 6.000 de lei, din contul de 24.159 lei pe care acesta il declara la sfarsitul anului trecut. In plus, si primarul a primit in cursul anului 2015 o donatie de 80.000 lei de la o ruda. Exact precum circuitul apei in natura!

Aflat la al treilea mandat, Dragusin este tatal unei frumoase fete pe nume Carmen, care, pe vremea cand Dragnea era ministru la Ministerul Dezvoltarii, acesta a numit-o in functia de consilier la Directia Monitorizare. Ea a ramas ulterior pe functie si in perioada in care ministerul era condus de Sevil Shhaideh.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si