Circulaţia pe Transfăgărăşan s-a redeschis

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu) s-a deschis, sâmbătă, începând cu ora 8.00, pentru toate categoriile de autovehicule.

Author: R.B. sâmbătă 29 iunie 2019 , 14:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 Drumarii avertizează că este semnalată prezenţa urşilor în zonă şi cer turiştilor să nu se apropie de animale. În plus, drumarii spun că sunt puţine locuri de parcare la Bâlea Lac, parcările private din zonă nefiind deszăpezite.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, sâmbătă, de la ora 8.00,

se redeschide circulaţia pe DN 7 C, Transfăgărăşan, pentru toate categoriile de autovehicule. 

”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apatiţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, atenţionăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că în ultima perioadă este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile şi îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora”, a transmis CNAIR.

Drumarii prcizează de asemenea, că cele două parcări private de mare capacitate de Bâlea Lac nu au fost încă deszăpezite de firmele care le administrează, aşa că locurile de parcare sunt extrem de limitate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si