Restricţiile de circulaţie de pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate joi

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor anunţă că, începând de joi, de la ora 10.00, vor fi ridicate restricţiile de circulaţie de pe Autostrada Soarelui, mai devreme decât a fost estimat iniţial.

G.B., miercuri 10 iunie 2020 , 19:34

circulaţie Autostrada Soarelui
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Poziţia pe care o am ca ministru al transporturilor şi pe care am susţinut-o şi din calitatea de preşedinte al Comisiei transporturi este ca, în timpul sezonului estival, lucrările de întreţinere la sectoare de drum precum Autostrada Soarelui trebuie suspendate. Văd că managementul CNAIR a înţeles ce le-am cerut, ce le-au cerut toţi românii care doresc să ajungă repede şi în condiţii de siguranţă pe litoral. Astfel că mâine, mai devreme de termenul fixat, vor fi ridicate restricţiile de pe A2, iar la sfârşitul săptămânii traficul se va desfăşura aşa cum trebuie”, a declarat ministrul Lucian Bode, citat într-un comunicat de presă.

Restricţiile de circulaţie de pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate joi

Reprezentanţii CNAIR, ai antreprenorilor ce execută lucrările pe A2 şi cei ai Poliţiei rutiere vor întreprinde toate demersurile legale, dar şi realizarea lucrărilor specifice pentru marcajele rutiere, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Reluarea traficului fără restricţii va avea loc de joi, de la ora 10.00.

Citeste si: Orban spune că partidele care au anunţat că nu vor vota prelungirea stării de alertă mai au timp să se gândească

Citeste si: Sibiu: Tânăr dispărut după ce a căzut cu bicicleta într-un lac

Citeste si: Secretar de stat: „Pandemia a dat şansa României de a se restarta”

circulaţie Autostrada Soarelui

În weekend-ul de Rusalii, traficul pe A2 a fost intens, circulându-se în coloană către litoral sau către Capitală.

Citeste si: Copilul care a prezis apariția coronavirusului anunţă o altă "nenorocire" la final de an. Cine este Abhigya Anand


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si