Clara Bomboe, Director de Programe, Strategie si Planificare la Kanal D, a primit Premiul pentru Promovarea unui stil de viata sanatos in emisiunile Kanal D

Clara Bomboe, Director de Programe, Strategie si Planificare la Kanal D, a primit Premiul pentru Promovarea unui stil de viata sanatos in emisiunile Kanal D in aceasta seara, la Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate.

C.L., joi 30 martie 2017 , 10:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In emisiunile care se regasesc in grila Kanal D, fie ca este vorba de „Stiri’”, Teo Show, ”Sport dieta si-o vedeta”,  este promovat constant un stil de viata sanatos, se pune accent pe preventie, sunt prezentate interviuri cu medici, nutritionisti, antrenori ai diverselor activitati sportive.

Printre invitatii galei s-au numarat Carmen Bruma, Diana Bart, Monica Pop, Cristina Herea, Doctor Carmen Orban – Managerul General al Spitalului Fundeni.

Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate, aflata la cea de-a treia editie, isi propune sa premieze personalitati ale vietii publice din Romania care promoveaza principiile de viata sanatoase in randul comunitatii si care reprezinta modele demne de urmat. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si