Clara Bomboe, Director de Programe, Strategie si Planificare la Kanal D, a primit Premiul pentru Promovarea unui stil de viata sanatos in emisiunile Kanal D

Clara Bomboe, Director de Programe, Strategie si Planificare la Kanal D, a primit Premiul pentru Promovarea unui stil de viata sanatos in emisiunile Kanal D in aceasta seara, la Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate.

Author: C.L. Webeditor: Mihai Dragan joi 30 martie 2017 , 10:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In emisiunile care se regasesc in grila Kanal D, fie ca este vorba de „Stiri’”, Teo Show, ”Sport dieta si-o vedeta”,  este promovat constant un stil de viata sanatos, se pune accent pe preventie, sunt prezentate interviuri cu medici, nutritionisti, antrenori ai diverselor activitati sportive.

Printre invitatii galei s-au numarat Carmen Bruma, Diana Bart, Monica Pop, Cristina Herea, Doctor Carmen Orban – Managerul General al Spitalului Fundeni.

Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate, aflata la cea de-a treia editie, isi propune sa premieze personalitati ale vietii publice din Romania care promoveaza principiile de viata sanatoase in randul comunitatii si care reprezinta modele demne de urmat. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si