Claudiu Manda și-a cumpărat un ceas de 7.000 euro pentru ”a da bine” la Parlamentul European! Soțul Olguței Vasilescu vrea să impresioneze la Bruxelles

Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu, ”atacă” Parlamentul European cu un ceas de 7.000 euro la mână.

Radu Constantin, sâmbătă 27 aprilie 2019 , 08:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Claudiu Manda s-a pregătit pentru noul post de la Bruxelles achiziționându-și un ceas de mână de ”doar” 7.000 euro. Soțul Liei Olguța Vasilescu ține la etichetă iar în Parlamentul European nu poți să te prezinți oricum. Așa că social-democratul a investit 33.000 lei în acest accesoriu, bani care probabil i-au rămas de la negoxierea pentru vila din centrul Craiovei pe care a cumpărat-o recent pentru noua lui parteneră de viață.

Achiziția de lux apare în declarația de avere a lui Manda, depusă în vederea alegerilor europarlamentare care cor avea loc peste doar o lună. Tot aici apar și împrumuturile pe care Manda le-a făcut pentru afacerea imobiliară: 121.500 euro luați de la 3 persoane fizice cu scadență peste doar un an. Ce-i drept, declarația de avere este făcută înainte de nuntă, iar Manda a declarat că se bazează pe ”dar” pentru a plăti datoriile în timpul cel mai scurt.

Manda și-a luat mașină de lux în leasing

Citeste si: Liviu Dragnea le-a cerut Olguţei Vasilescu şi lui Claudiu Manda să le fie naşi lui şi Irinei Tănase

Senatorul PSD și-a achiziționat în 2018 și un automobil de lux pentru care a împrumutat de la bancă, în sistem leasing, suma de 124.635 lei (aproximativ 26.500 euro). Automobilul a fost cumpărat anul trecut iar Manda are la dispoziție încă 4 ani pentru a-și încheia leasingul. Adică exact cât ține manadatul pentru Parlamentul European, acolo unde va fi plătit foarte bine pentru a fi ”patriot în Europa”, așa cum sună reclama electorală a partidului din care tânărul politician face parte.  

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si