Nenorocirea s-a intamplat pe un bulevard de la periferia capitalei. Soseaua era libera la miezul noptii cand cele doua masini s-au lovit frontal, cu o viteza incredibila. Impactul a fost atat de mare incat unul dintre autoturisme a luat foc iar celalalt a fost proiectat intr-un stalp pe care s-a incolacit.

-Ce au facut? S-au luat la intrecere?  Nu stim. Acum am ajuns.

CLIPE DE COSMAR

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Peste 10 masini de pompieri, 5 ambulate si mai multe masini de Politie au ajuns in doar cateva minute la fata locului. In autoturismul de culoare albastra au gasit 3 victime incarcerate.

AU MURIT PE LOC

Familia care se afla in masina aruncata pe trotuar si-a pierdut viata. Pentru un barbat de 54 de ani si o femeie de 46 salvatorii nu au mai putut face nimic.

Il resusciteaza! Am inteles ca e  mort. A murit? A murit.

-Aoleu! Cred ca un copil este. Nu stiu. Doamne fereste! Ne pare rau!

La volanul masinii aruncate in urma impactului pe trotuar se afla un tanar de 24 de ani care a fost transporat de urgenta la spital, insa medicii sunt rezervati in privinta starii lui de sanatate. Norcul a facut ca in masina care a luat foc pe mijlocul drumului sa nu fie nimeni ranit.

Din primele cercetari reiese faptul ca soferul masinii de culoare albastra s-ar fi incadrat intr-o depasire neregulamentara. A patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de masina care s-a aprins pe loc. Daca va scapa cu viata, soferului i se va intocmi dosar penal.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si