Colectiv- 64 sau 65 de morţi? Povestea misteriosului deces al lui Răzvan, la aproape doi ani de la tragedie

64 de morţi, acesta este bilanţul oficial al victimelor de la dezastrul de la Colectiv. La aproape doi ani de la tragedie, însă un alt tânăr care a fost în club în fatidica noapte de 30 octombrie 2015, murea.

Webeditor: Mihai Dragan Author: C.L. miercuri 31 octombrie 2018 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Într-o sâmbătă noapte, la aproape doi ani de la tragedie, pe paginile de socializare apărea informaţia morţii lui Răzvan, un tânăr care fusese în clubul Colectiv în noaptea incendiului.

Răzvan, ”Esticu”, aşa cum îi spuneau preitenii, scăpase cu viaţă, însă îşi pierduse acolo iubita, pe Valentina Florea, o tânără de 27 de ani.

Iniţial nu au apărut detalii despre condiţiile în care a murit tânărul. Erau doar mesaje de genul: ”Dumnezeu să-l odihnească! Sper să-şi găsească liniştea, în sfârşit, alături de Tina”. Însă, apoi s-a aflat că el se sinucisese şi alesese pentru gestul său decisiv o altă zi de sâmbătă.

Răzvan acceptase la ceva timp după tragedie să apară la televizor şi să povestească, să spună cum murise iubita lui.
”Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo, M-au scos oamenii, a fost un tăvălug...”

, spunea tânărul. Tina, de fapt se afla la toaletă când a izbucnit incendiul, nu a mai reuşit să iasă şi a murit sufocată de fumul care intrase în baie.

Citeste si: Victimele prinse sub dărâmăturile din Turcia continuă să fie salvate: „Copiii noștri stau afară în frig”. A fost salvat un copil de opt ani care a stat sub ruine timp de 52 de ore- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Răzvan şi-a căutat iubita printre răniţii scoşi pe braţe din club, a trăit ore de disperare. A găsit-o mai târziu la morgă, el fiind cel care a recunoscut-o.

Se iubeau de doi ani, avea planuri mari împreună, iar faptul că nu a reuşit să o salveze, l-a distrus pe Răzvan. O dată cu Valentina, a plecat şi o parte din el. A rezistat fără ea un an şi încă nouă luni, apoi a plecat şi el!

Încă o victimă a incendiului din Colectiv, pentru că flăcările i-au ars nu trupul, ci sufletul lui Răzvan. Încă o victimă a nepăsării autorităţilor, pentru că persoanele care au trait o astfel de traumă trebuiau să ajungă la un psiholog.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si