Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca traficul rutier este intens pe autostrada A1, pe sensul de mers Pitesti – Bucuresti.

Politistii le recomanda soferilor, intrucat la intrarea in Bucuresti s-au format coloane de autovehicule, sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i atentiona pe cei ce se apropie din spate sa franeze din timp.

De asemenea, pe DN 1-(7), la iesirea din Sibiu catre Vestem, se fac lucrari in zona unei intersectii cu sens giratoriu (asfaltare pe prima banda), motiv pentru care s-a format o coloana de autovehicule pe sensul de mers catre Vestem (inclusiv la iesirea de pe autostrada A1).

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pana in prezent, pe DN1, pe Valea Prahovei, nu exista probleme de trafic, insa este de asteptat ca circulatia sa se intensifice in zilele urmatoare.

in cazul in care se vor forma coloane de autovehicule in statiunile montane prahovene, soferii pot circula pe DN1A Ploiesti – Cheia – Sacele. De asemenea, pentru a ajunge in zona Bran – Moieciu, pot fi folosite urmatoarele rute: A1 Bucuresti – Pitesti- DN73 Pitesti – Rasnov si DN7 Bucuresti – Baldana- DN71 Baldana – Targoviste- DN72A Targoviste – Stoenesti- DN73 Valea Mare-Pravat – Rasnov.

De miercuri, de la ora 15.00, si pana luni, la ora 6.00, se ridica restrictia din zona lucrarilor de la viaductul Carligu Mic, situat pe DN7 Ramnicu-Valcea-Sibiu, intre localitatile valcene Calimanesti si Brezoi, astfel ca se va putea circula pe ambele benzi ale viaductului.

Vineri, intre orele 14.00 si 15.00, circulatia rutiera pe Podul Calafat – Vidin va fi intrerupta pentru lucrari de reparatie si intretinere.

Conform sursei citate, DN 67C-Transalpina a fost redeschis in totalitate. Pe tronsonul Ranca (km 34+800, judetul Gorj) – Obarsia Lotrului (km 59+800, judetul Valcea), accesul este permis doar in intervalul orar 7.00-20.00, insa numai pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone, existand si restrictie de viteza de 30 km/h.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si