Comuna din Romania cu camere de supraveghere 140.000 de lei, dar fara stalpi. Dupa ce le-a cumparat, primarul si-a dat seama cu nu are pe ce sa le amplaseze

Aproape 140. 000 de lei a cheltuit un primar pe nişte camere de supraveghere pe care le tine acum sub cheie! Din 36 de spioni electronici cumparati din bugetul local, doar 3 a reuşit intiiul gospodar al comunei sa monteze! De ce? Ei bine, edilul s-a trezit in al 12-lea ceas, ca n-are pe ce sa le amplaseze!

Author: A.C. marți 14 februarie 2017 , 19:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

OFUL UNUI PRIMAR

Tare amarat e primarul de mai bine de jumatate de an: cele 33 de camere de supraveghere cumparate din bugetul local, zac in primarie nefolosite, in loc sa serveasca la ce au fost cumparate.

Constantin Serioja Hobinca- primar Motca: ”Sunt obisnuiti sa produca gunoi, nu se gandesc la costuri si depoziteaza si in locuri nepermise. Odata montate camere, primesc si amenzi”.

Pe spionii care ar fi trebuit sa-i sperie pe needucati... edilul a cheltuit o avere!   "A costat initial, dupa calculele noastre, 136 000 de lei ”, a declarat primarul.

 

ARE CAMERE, DAR UNDE SA LE PUNA?

Intaiul gospodar al comunei a semnat pentru achizitie, ca ulterior sa descopere ca investitia mai cere si alte cheltuieli si anume taxa pe stalpii de curent perceputa de distribuitorul de electricitate. Nu mai putin de 90 de lei zice edilul ca l-ar fi costat lunar chiria pe o camera!

"Obtinerea avizului este necesar si din considerente legate de prevenirea accidentelor la montajul si exploatarea echipamentelor. Deasemenea, pentru folosirea ca suport al stalpilor, este necesara plata unui tarif de utilizare”, arata Sorin Munteanu- reprezentant Eon Romania.

Constantin Serioja Hobinca- primar Motca: „ Am ajuns la concluzia ca mai rentabil ar fi sa punem stalpii nostri”.

Asadar, la problema existenta... primarul a gasit solutia: a cumparat stalpii si acum asteapta momentul prielnic sa-i monteze! Merita sau nu efortul, parerile sunt impartite! 

Impietrit va sta si edilul. Proiectul pare sortit esecului. Stalpii din fier nu pot fi montati pana nu se va face un nou proiect si pana nu ajung alti bani de la Uniunea Europeana.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si