Conacul familiei Bratianu a fost scos la vanzare pentru 2 milioane de euro! Domeniul de la Stefanesti arata fabulos, are ferma, capela, gara si observator astronomic

Conacul ridicat de cea mai importanta familie de politicieni romani, Bratianu, este scos la vanzare, cu un pret de pornire de 2 milioane de euro.

Author: Matei Vaihan Editor: Catalin Patru sâmbătă 21 mai 2016 , 13:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Divizia imobiliara a Casei de licitatii Artmark a scos la vanzare Conacul Bratianu, o impunatoare casa in care au locuit Ion si Ionel Bratianu, socotiti creatorii Romaniei moderne.

"Situat în oraşul Ştefăneşti, judeţul Argeş, conacul familiei Brătianu, numit ca şi satul în care se care se află, Florica, în amintirea primei fiice a lui Ion C.
Brătianu, este unul din cele mai frumoase domenii boiereşti din România, păstrat foarte bine până în zilele noastre...
Este conacul în care s-a născut şi a trăit cea mai importantă familie de oameni politici români, o adevărată dinastie civilă care a dat ţării nu mai puţin de trei prim-miniştri, dintre care primii doi – Ion şi Ionel Brătianu – au avut un rol covârşitor în realizarea României moderne, de numele primului legându-se războiul Independenţei, cel de-al doilea realizând – tot în urma unui război – Unirea din 1918 şi reformele ce au stat la baza democraţiei interbelice”
, se scrie in prezentarea conacului.
Domeniul Florica este format din conac, ferma, capela, crama, gara si chiar un observator astronomic, toate amplasate în mijlocul unui vast parc.
Terenul aferent conacului are 3 hectare, suprafata construita a casei este de 2.324 de metri patrati, conacul avand numai putin de 40 de camere si 14 bai.
Pretul de pornire pentru achizitia proprietatii  este de 2 milioane de euro, iar casa de licitatii estimeaza ca pretul obtinut  va fi intre 2,5 si 3 milioane de euro.


Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro

Citeste si: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si