Să investeşti în România pare a fi o loterie, însă pentru aceşti tineri s-a dovedit a fi lozul câştigător. Au mizat pe mâncarea bună şi au reuşit să impresioneze clienţii care le trec pragul.


 

”E mai degrabă o investiţie care o să schimbe piaţa restaurantelor din România. O să găsiţi specialişti care gătesc în faţa voastră fel şi fel de reţete.Meniurile

se schimbă în funcţie de sezon, pentru că ne dorim să avem ingrediente proaspete şi ne focusăm pe ce găsim.”, a spus Dan Isai, acţionar, pentru emisiunea Asta-i România.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Cinci bucătării deschise, fiecare cu specificul ei. ”Este o meserie grea bucătăria, pentru că se lucrează în stres, în căldură. Trebuie să ştii şi teorie, dar şi practică. Să le îmbini, dar şi să ai imaginaţie.”, a spus bucătarul chef al restaurantului Aperto.

”Avem un meniu de vinuri ce promovează titluri din România şi Italia, dar şi gama noastră proprie.

Poţi să vii să-ţi alegi bucăţica preferată de carne, care este gătită cum îţi doreşti. Avem o selecţie de peste 40 de tipuri de paste, pe care le gătim aici. Avem paste scurte, paste lungi, până la paste care mai de care mai sofisticate, cum ar fi cele umplute cu urdă şi spanac.”, a mai spus Dragoş.


”Zona dulce a restaurantului aduce în faţa clienţilor cele mai bune deserturi italieneşti..
Cel mai bun tiramisu, cea mai bună panna cotta, cu ingrediente proaspete.”,
a mai spus acesta.

Situat la parter, în Mall Vitan, restaurantul Aperto cu specific italienesc are o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi şi dispune chiar şi deloc de joacă: ”Amenajarea spaţiului a durat mai bine de şase luni, iar investiţia a fost de peste un milion de euro. ”, a mai precizat acţionarul restaurantului.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si