Concurentă într-un cunoscut reality show, bătută de iubit în direct. Nu a mai suportat să vadă apropierile de un alt concurent

O tânără concurentă la un renumit show din Rusia a fost bătută de propriul iubit, în direct.

marți 04 decembrie 2018 , 15:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bărbatul nu a mai suportat să-și vadă partenera cum este tot mai apropiată de un alt concurent și a sărit la bătaie.

Andrey Shabarin, în vârstă de 34 de ani, și-a atacat iubita în vârstă de 21 de ani chiar în timpul show-ului ”Dom 2”, în traducere ”Casa 2”.

Bărbatul s-a năpustit asupra acesteia și a început să o lovească cu pumnii în zona capului, în timp ce un alt bărbat încarcă cu disperare să intervină.

 

În timpul acestui reality show, concureții trebuie să construiască o casă în timp ce încearcă să-și găsească un partener din rândul concurenților. Ulterior, cuplurile concurează pentru casă, scrie Daily Mail.

În timpul imaginilor bărbatul a fost surprins în timp ce își întreba iubita: ”L-ai atins pe acest bărbat?”. Femeia răspunde de pe canapea că bărbatul a venit, de fapt, să o îmbrățișeze. Este momentul în care acesta pierde controlul și începe să o lovească.

Potrivit presei locale ruse, femeia și-ar fi iertat iubitul pentru atacul comis asupra ei și continuă să-și construiască casa mult visată.

 

Te-ar putea interesa si