Ștefania și Cristian au primit câte un set de patru întrebări care au făcut referire la evenimentele petrecute în zilele în care cei doi s-au întâlnit, în afara casei, deși acest lucru este interzis, potrivit regulamentului emisiunii.

Concurenții din Casa Iubirii au trăit momentele cu sufletul la gură pentru a afla deznodământul situației. O astfel de întâmplare a mai avut loc și în cazul Iolandei și al lui Mihai, iar cei doi au fost descalificați.

Răspunsurile Ștefaniei

La cele 4 întrebări primite, Ștefania a răspuns ferm: „Le-ai mințit pe fete că pleci la Giurgiu?”,  „ Ai pierdut trenul în mod intenționat?”,  „ Ai avut relații intime cu Cristian?” și „Tu și Cristian v-ați întors în mașini separate de la mare?”, de unde a rezultat că aceasta a spus adevărul. 

Dar lucrurile nu au stat atât de simplu și în cazul lui Cristian. În urma testului poligraf a reieșit că acesta nu a spus adevărul 100% și prin urmare a fost descalificat din competiție, așa cum prevede regulamentul.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Citeste si: Iolanda face primul pas spre relația cu Cătălin. Ce i-a propus fostă concurentă de la Casa Iubirii

Cu toate acestea, concurenții Casa Iubirii cer o nouă șansă pentru Cristian, mai ales ținând cont de faptul că el și Ștefania au fost unul dintre cuplurile care au dat dovadă de iubire. Detectorul de minciuni a identificat două răspunsuri nesincere din partea lui Cristian care a răspuns pe baza sentimentelor pe care le avea în acel moment, și nu a ceea ce era normal să facă.

Ionuț a fost unul dintre concurenții care și-a dorit ca el să nu plece, iar Larisa și Dori au rugat-o pe prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, să nu îl elimine pe Cristian, motivul fiind că el și Ștefania formează singurul cuplu din Casa Iubirii.

Radu a spus că și-ar da și premiul

Radu a făcut o mărturisire care a emoționat întreaga casă. Acesta a spus că și-ar da și premiul numai ca prietenul său Cristian să nu plece. Dar cu toate acestea, se pare că nu a existat o altă variantă, iar Cristian a fost eliminat din Casa Iubirii.

„Să iubiți, să fiți iubite, la fel și voi băieți! Să încercați să fiți cât mai buni, cea mai bună variantă a voastră, să vă cunoașteți cât mai bine pe voi și pe ceilalți. Să fiți prieteni, să fiți uniți și să nu vă mai certați!”, a spus Cristian înainte de a pleca din Casa Iubirii.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului- radioimpuls.ro

Citeste si: Flavius, fostul concurent ”Casa Iubirii” a făcut un anunț neașteptat. Ce se întâmplă cu el în aceste momente


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si