Concurenții Puterea Dragostei au petrecut Revelionul la munte! Cum au fost surprinși și cine s-a văzut pe ascuns

Mai mulți concurenți și foști participanți la Puterea Dragostei au petrecut Revelion la munte, într-o stațiune din România.

Author: A.N.C vineri 03 ianuarie 2020 , 16:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei au petrecut sfârșitul de an într-o stațiune montană din România. Printre aceștia se numără două cupluri sudate: Mary și Robert, dar și viitoare mămică Simina, venită cu Alex Zănoagă.

Alături de ei au mai petrecut și Raluca Munte, Simona, Ricardo, Andreea Pirui, Manuela, Hamude, Thalida, Ana-Maria Lintaru, Cosmin și Bobicioiu.

Citeste si: Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, speriat teribil de cutremut: "A căzut oglinda"

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei i-a cunoscut pe părinții lui Bogdan Mocanu! A avut un adevărat șoc când a intrat acasă: "E geloasă că a văzut-o pe fosta mea"

Citeste si: Mary de la Puterea dragostei, de la agonie la extaz! A fost cerută în căsătorie, de Revelion, într-un mod inedit: "Mi-am luat mare panică"

Raluca Munte, fostă concurentă din primul sezon Puterea Dragostei, a publicat mai multe imagini de la munte, pe contul de instagram, dar și un vlog.

Andrei Poptelecan a publicat și el o fotografie de la munte

Andrei Poptelecan a publicat și el o fotografie unde pare a fi la munte. Nu mai este un secret faptul că el este în tatonări cu Manuela, iar mulți au bănuit că au petrecut împreună Revelionul. Momentan nu au apărut imagini cu ei. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si