Conflict uriaş la o şcoală din Capitală! Profesoara de Educaţie Tehnologică, acuzată că terorizează elevii! Reacţia halucinantă a cadrului didactic

Zeci de părinţi revoltaţi au protestat, astăzi, la Şcoala Sfântul Andrei din sectorul 6 al Capitalei!

Author: C.L. M. P. vineri 19 octombrie 2018 , 14:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Conflict uriaş la o şcoală gimnazială din Bucureşti, unde o profesoară este acuzată că, terorizează elevii la ore. Le-ar fi spus copiilor că, ei sunt sclavii, iar ea le este regină. În plus, îi jigneşte şi i-ar fi ameninţat că deţine o armă, acuză părinţii. S-au strîns toţi în faţa şcolii în semn de protest, după ce au depus plîngeri la Inspectoratul şcolar şi la Protecţia copilului. Vă avertizăm că urmează informaţii cu impact emoţional.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si