Consiliul de Administratie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2017

Consiliul de Administratie al SRTv a aprobat in sedinta de joi participarea la concursul Eurovision, editia 2017, potrivit unor surse citate de Hotnews.ro, insa sub rezerva acceptarii de catre European Broadcasting Union (EBU) a unor conditii favorabile Televiziunii Romane.

Author: A.L. vineri 23 septembrie 2016 , 12:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Consiliul de Administratie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2017
Consiliul de Administratie al SRTv a aprobat in sedinta de joi participarea la concursul Eurovision, editia 2017, potrivit unor surse, insa sub rezerva acceptarii de catre European Broadcasting Union (EBU) a unor conditii favorabile Televiziunii Romane.
De asemenea, membrii CA au discutat despre situatia datoriilor catre EBU, precum si situatia platilor si proiectele urmatoare- colaborare si consultanta sustinuta de specialistii organizatiei internationale. Consultantii ar urma sa vina in luna octombrie pentru a asigura suportul in vederea realizarii formei finale a proiectului de reorganizare. Consultanta EBU va fi gratuita si asigurata de directori generali si directori (fosti si actuali) ai unor televiziuni europene.
TVR nu a participat anul acesta la Eurovision, din cauza datoriilor pe care TVR le are fata de European Broadcasting Corporation. A fost o premiera in istoria evenimentului muzical european.
Potrivit Eurovision.tv, organizatia televiziunilor publice din Europa, European Broadcasting Union (EBU) a retras accesul TVR la toate serviciile statelor membre, din cauza faptului ca, in mod repetat, nu si-a platit datoriile catre aceasta uniune.
Datoriile invocate atunci de EBU se ridicau la 16 milioane de franci elvetieni.

De asemenea, membrii CA au discutat despre situatia datoriilor catre EBU, precum si situatia platilor si proiectele urmatoare- colaborare si consultanta sustinuta de specialistii organizatiei internationale.

Consultantii ar urma sa vina in luna octombrie pentru a asigura suportul in vederea realizarii formei finale a proiectului de reorganizare. Consultanta EBU va fi gratuita si asigurata de directori generali si directori (fosti si actuali) ai unor televiziuni europene, scrie aceeasi publicatie.

TVR nu a participat anul acesta la Eurovision, din cauza datoriilor pe care TVR le are fata de European Broadcasting Corporation. A fost o premiera in istoria evenimentului muzical european. Potrivit Eurovision.tv, organizatia televiziunilor publice din Europa, European Broadcasting Union (EBU) a retras accesul TVR la toate serviciile statelor membre, din cauza faptului ca, in mod repetat, nu si-a platit datoriile catre aceasta uniune.

Datoriile invocate atunci de EBU se ridicau la 16 milioane de franci elvetieni.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si