Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorii au trimis în judecată un adolescent, în stare de arest la domiciliu, pentru omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Citeste si: Bistriţa-Năsăud: Peste 9 kilograme de cannabis şi cocaină, indisponibilizate/ Drogurile proveneau din Spania

"S-a reţinut în sarcina inculpatului că, la data de 1 februarie 2020, orele 13.30, în timp ce se afla pe Bulevardul 1 Decembrie din Mangalia, pe fondul unei stări tensionate preexistente, i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate minore I.A.C.

de 13 ani, cu pumnii şi picioarele, producându-i leziuni care i-au provocat în final decesul, iar agresiunea a stârnit revolta persoanelor prezente, care au intervenit de îndată pentru prinderea autorului agresiunii, acordarea primului ajutor şi sesizarea organelor de poliţie”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Armata italiană, trimisă să impună respectarea izolării în regiunea Lombardia

Citeste si: Noi cazuri de coronavirus în România. Bilanțul a crescut la 308 de persoane infectate cu virusul COVID – 19

Poliţiştii spuneau, după producerea incidentului, că acest conflict dintre cei doi a izbucnit mai întâi pe o reţea de socializare, cu o zi înainte ca ei să se întâlnească pe stradă.

Victima a fost transportată în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar după câteva săptămâni a decedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si