Polițistul care a dat cu mașina peste Raisa nu va fi supus testului poligraf. Cererea înaintă de avocatul Adrian Cuculis a fost refuzată

Constantin Popescu, agentul care a omorât-o pe Raisa, nu va fi supus testului poligraf. Cererea făcută de Adrian Cuculis a fost refuzată.

Author: Georgiana Balaban luni 21 februarie 2022 , 16:43

constantin popescu refuză testul poligraf

Constantin Popescu refuză să facă testul poligraf.

[Sursa foto: Captură Video]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Micuța Raisa a pierit pe Bulevardul Laminorului din București în urmă cu o lună. Constantin Popescu, polițist la Secția 5 din Capitală, a lovit-o pe trecerea de pietoni.

Avocatul familiei îndoliate, Adrian Cuculis, a înaintat o cerere pentru ca agentul să fie supus la testul poligraf, însă aceasta a fost refuzată.

Citeste si: Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa refuză detectorul de minciuni. Care este motivul și ce a declarat avocatul familiei

Adrian Cuculis a luptat din răsputeri pentru ca agentul rutier să ajungă la testul poligraf, însă fără rezultat. Chiar dacă au trecut mai multe zile de când cererea a fost înaintată de către Adrian Cuculis, astăzi răspunsul primit nu e tocmai cel mai optimist pentru apărătorul familiei distruse de durere.

Polițistul nu va fi supus testului poligraf, căci nu s-a dat consințământul pentru această probă.

Citeste si: În timp ce efectuau controlul de trafic, doi polițiști au fost uciși în Germania

„Urmare a cererii dvs. din data de 11.02.2022

și înregistrată la aceeași dată, vă comunicăm faptul că proba cu testul poligraf nu va fi administrată, nefiind obținut consințământul din cauză”, se arată în document.

Detalii în cazul Raisei, fetița moartă pe trecerea de pietoni

Avocatul familiei a avut o reacție în urma deciziei primite de la Parchetul de pe lângă Judecătoria București. Avocatul familiei susține că atât Parchetul, cât și Poliția, nu și-au dat acordul în vederea acestei probe importante din dosar, arată spynews.ro.

„În mod oficial polițistul din cauza “Raisa” nu o să fie supus testului cu poligraful, asta după ce vreme de o săptămână, atât Parchetul cât și Poliția au refuzat să spună dacă Popescu și-a dat ori nu acordul asupra acestei probe. Având în vedere atitudinea lui cât și faptul ca l-au primit la darea acestui acord pe la ușa “VIP”, putem să suspicionăm rezonabil că a fost învățat chiar de catre anchetatori să nu își dea acordul”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: Cum a reacționat tatăl Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, după scrisoarea polițistului

Când s-a produs accidentul, agentul Popescu conducea cu viteză mare pe Bulevardul Laminorului, moment în care le-a lovit pe cele două copile, Raisa și Marina. Bărbatul a declarat că avea semnalele luminoase în funcțiune, însă un martor a precizat că aceasta nu erau aprinse.

În urma audierii Marinei, fetița supraviețuitoare, aceasta a precizat că girofarul mașinii de poliție nu era aprins. Avocatul Adrian Cuculis susține că aceasta e prima minciună pe care agentul a spus-o.

„Cert este că apare, cel puțin după părerea mea, prima minciună din declarația polițistului și sper să aibă în vedere lucrul acesta. Spunea că rula cu girofarul pornit, avem un martor deja și cel de-al doilea martor, respectiv pe Marina, care spune că a văzut mașina poliției, au apreciat că au suficient timp să treacă, și poate cel mai șocant este că Marina vine și spune astăzi că ”eu speram că va opri la trecerea de pietoni”. Asta a spus Marina. Și spunea foarte clar că a văzut că e o mașină de poliție din depărtare doar că nu avea nicio rampă pornită, deci apare prima minciună din declarația lui”, a mai precizat avocatul, arată spynews.ro.

Citeste si: Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni nu va face testul poligraf! Avocatul familiei victimei face acuzații grave: „A fost invățat de anchetatori să nu-și dea acordul”


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si