Copiii care asamblau jucarii in Carei nu au fost abuzati de parinti. Concluziile procurorilor

Copiii care asamblau jucarii in Carei nu au fost abuzati de parinti, asa cum reiesea dintr-un reportaj al jurnalistilor britanici de la „The Sun”. Procurorul-sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, sustine ca parintii nu au exercitat niciun abuz asupra copiilor, iar articolul aparut in presa britanica despre Romania este unul „tendentios”.

A.L., joi 13 aprilie 2017 , 20:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Procurorii Biroului Teritorial din Satu Mare au desfasurat o ancheta in cazul parintilor din Carei, care si-ar fi obligat copiii sa asambleze jucarii pe sume derizorii, noteaza Mediafax.ro.

„Concluziile Biroului Teritorial din Satu Mare au fost ca parintii minorilor, asa cum au fost acestia descrisi in articolul jurnalistilor englezi, nu au exercitat niciun abuz asupra copiilor lor, care sa puna in primejdie viata, securitatea fizica a acestora, ba chiar, din ancheta a rezultat ca se ocupa si ca sunt responsabili de cresterea si educarea copiilor. Este doar un alt articol tendentios al jurnalistilor englezi referitor la persoane din Romania. (…) Noi nu avem autoritate asupra cetatenilor straini care comit fapte in afara Romaniei, decat daca au victime cetateni romani. Aici, probabil ca este la latitudinea persoanelor incriminate in articolul din ziar daca vor sa faca sau nu un demers judiciar impotriva jurnalistilor”, a declarat procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), Daniel Horodniceanu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si