Copilă de 17 ani cu hanicap mintal, obligată să îi facă sex oral unui instructor din Buzău! "Se descheia la pantaloni și mă chema la el!"

Instructor dintr-un centru de plasament buzoian, acuzat că a abuzat sexual o adolescentă cu probleme psihice

Stirile Kanal D, miercuri 16 ianuarie 2019 , 14:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anchetă la un centru de plasament din Râmnicu Sărat, județul Buzău, după ce una dintre adolescentele asistate s-a plâns că a fost obligată să-i facă sex oral de mai multe ori unui instructor.

Cazul a fost sesizat Poliției, pe 7 ianuarie 2019, de reprezentanții DGASPC Buzău, iar până la finalizarea cercetărilor suspectul a fost mutat la o altă unitate unde nu intră în contact cu copii.

Fata, în vârstă de 17 ani, internată în Complexul de servicii pentru copilul cu handicap nr. 14 Râmnicu Sărat, ar fi fost abuzată prima dată la jumătatea lunii decembrie 2018, abuzurile repetându-se de mai multe ori de atunci.

Minora a sesizat conducerea Centrului abia pe 7 ianuarie, când s-a cerut intervenția oamenilor legii. În Centrul nr. 14 sunt îngrijiți copii cu handicap mintal sau asociat, cu domiciliul în municipiul Râmnicu Sărat și împrejurimi.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au confirmat deschiderea unui dosar penal pentru viol și se așteaptă rezultatele examinării medico-legale a minorei și a evaluării neuropsihiatrice a fetei pentru a fi continuată cercetarea în cauză.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si