Copilarie distrusa pentru trei frati din Ialomita! In doar trei luni, si-au pierdut ambii parinti
Actual

Copilarie distrusa pentru trei frati din Ialomita! In doar trei luni, si-au pierdut ambii parinti

A.S.
7 dec 2017

Viata a fost mult prea nedreapta cu trei frati din Ialomita care in doar trei luni si-au pierdut ambii parinti. Ei lupta acum din rasputeri ca macar ei sa ramana impreuna.

O comunitate intreaga s-a mobilizat pentru a le fi aproape unor copii ramasi orfani de ambii parinti anul acesta. Tatal a incetat din viata pe 29 iulie, iar mama si-a dat ultima suflare pe 29 octombrie, ambii secerati de o boala nemiloasa. Pentru Mirel (10 ani), Livia (12 ani) si Stelica Purice (18 ani), viata este un calvar, scrie Adevarul.

Citeste si: Scene infioaratoare surprinse in fata unui spital. Un maidanez a luat un nou-nascut cu care si-a hranit puii

Copiii din satul Luciu, comuna Gura Ialomitei (judetul Ialomita), se cresc unii pe altii si isi duc traiul intr-o casuta de lut saracacioasa, prin care bate vântul, iar ploaia se infiltreaza in pereti.

Sursa foto: Adevarul

Localnicii nu au ramas indiferenti la drama copiilor. Mobilizati exemplar de preotul din sat, parintele Mihail Borza, oamenii ajuta cu ce pot: alimente, imbracaminte si chiar lemne de foc, dupa ce la biserisca tocmai s-au strâns 1.800 de lei. Zilnic, cei trei sunt vizitati de oameni cu suflet si supravegheati pentru a duce un trai linistit. Chiar daca au ce pune pe masa, locuinta sta sa cada.

Intreaga poveste AICI. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook