Copile violate ore in sir de patru romi pe un camp din Braila! Curtea de Apel Galati a pronuntat sentinte REVOLTATOARE
Social

Copile violate ore in sir de patru romi pe un camp din Braila! Curtea de Apel Galati a pronuntat sentinte REVOLTATOARE

A.S.
13 iun 2018

Curtea de Apel Galati i-a condamnat, pe 11 iunie, pe patru barbati de etnie roma la câte 3 ani si 6 luni pentru viol, dupa ce acestia primisera initial pedepse de câte 4 ani si 8 luni de inchisoare.

In noaptea de 13 spre 14 decembrie 2017, Ionut-Samuel Ion, Dumitrel Stoican, Sorin Constantin si Florin Alexandru, toti romi din satul brailean Lanurile, au violat si supus la perversiuni sexuale doua minore, de 16 si 17 ani.   

Una dintre fete il cunoscuse pe unul dintre agresori pe Facebook si acceptase sa se intâlneasca cu el. Cei patru barbati le-au convins pe fete sa urce intr-un autoturism si le-au dus pe un câmp, in apropierea satului Cuza Voda, comuna  Stancuta.

Citeste si: Un roman intors din strainatate a gasit zeci de morti in curtea sa! Ce a patit barbatul pare desprins dintr-un film HORROR

Sub amenintarea cu bataia, minorele au fost fortate sa faca sex normal, oral si anal cu agresorii.   Dupa ce le-au supus la perversiuni sexuale timp de doua ore, romii le-au inapoiat hainele, telefoanele mobile si le-au dat câte 100 de lei, ca si cum le-ar fi platit pentru ca au acceptat sa se prostitueze.

Cele doua minore au ramas traumatizate in urma celor intâmplate, iar psihologii care le-au examinat sustin ca e posibil sa ramâna cu sechele pentru tot restul vietii.

Citeste mai mult pe Adevarul.ro. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook