Caz șocant: Copilul care s-a născut cu două guri

Un caz medical șocant a făcut înconjurul lumii. Un copil s-a născut cu două guri.

G.B., joi 04 iunie 2020 , 18:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cadrele medicale din Carolina de Sud au rămas uimite când au asistat la nașterea unei fetițe cu două guri. Micuța a fost operată de urgență.

Medicii din Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii, au rămas șocați de anomalia medicală la care au fost nevoiți să ia parte. O femeie a dat naștere unui copil cu două guri funcționale. Potrivit informațiilor transmise de către specialiști, afecțiunea este extrem de rară, fiind raportate nu mai mult de 35 de cazuri în ultimii 120 de ani.

Caz șocant: Copilul care s-a născut cu două guri

Medicii au observat totul în timpul unei radiografii pe care i-au făcut mamei în al treilea trimestru de sarcină, însă nu au realizat pe moment că va fi un lucru atât de grav. Cele două guri ale micuței nu comunicau între ele, una dintre ele fiind plasată aproape de bărbie.

Citeste si: Firea, despre preluarea spitalelor de către Ministerul Sănătăţii: „Este o decizie incorectă”

Citeste si: Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România, vine la Ștafeta Mixtă cu Alex și Cornelia

Citeste si: Otravă la pungă! Ce conțin, de fapt, pufuleții?

După ce au observay detaliul șoc, doctorii au supus-o pe copilă unei intervenții chirurgicale. Ei au încercat să îndepărteze porțiunea care se afla în plus pe chipul ei. Confrom presei internaționale, operația a fost un real succes, iar acum fetița se află în afara oricărui pericol.

Citeste si: Denisa Manelista a murit, dar a redevenit activă pe piața muzicală! Imagini nedifuzate până acum! Cât era de frumoasă... Video

copilul cu două guri

După șase luni de la operație, copilul este bine. Singura problemă cu care se confruntă copila este o simplă umflătură, dar și un defect minor la buza de jos. De asemenea, medicii au declarat că în acest caz nu este nevoie de un alt tratament, ci de cât mai mult timp pentru recuperare.

„Nu a fost nevoie de un alt tratament”, au declarat cadrele medicale.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si