Cornel Gales face dezvaluiri despre momentele intime dintre el si Ciuculete. Cum explica faptul ca nu i-a spus niciodata pe nume artistei

Cu toate ca o chema Ileana si multi oameni si-au adus si ieri, de sfintii Constantin si Elena, aminte de indragita artista, sotul acesteia a declarat ca nu si-a sarbatorit niciodata onomastica.

Webeditor: V.P. Author: A.L. marți 23 mai 2017 , 11:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Motivul este pentru ca nu o chema Ileana, ci Neli Ciuculete.

Ca-n fiecare zi, sotul regretatei artiste, Cornel Gales, a fost si el la cimitir, dar nu pentru a o comemora, ci pentru a o simti langa el. Asta pentru ca acesta nu si-a sarbatorit niciodata sotia in ziua cu pricina, ci de Sf.

Ioan. Ileana Ciuculete fusese inregistrata, de fapt, in acte, Neli Ciuciulete, nume pe care si l-a schimbat in anul 1971, cand deja era o prezenta remarcata pe scenele de la noi.

”Nu ar fi fost ziua ei. Petreceam de Sf. Ion. Eu merg in fiecare zi  la cimitir”, a marturisit Cornel Gales pentru Libertatea.
Acesta a mai spus ca el niciodata nu si-a strigat sotia nici pe numele real, nici pe numele de scena.

”Ii ziceam Zanica”, a adaugat sotul regretatei artiste.   

. Dupa moartea sotiei sale, Cornel Gales a efectuat si el un set complet de analize, pentru descoperirea virusului hepatic. Din fericire pentru el, nu sufera de aceasta afectiune.

”Am doar lipsa de calciu si vitamine”, a mai spus acesta pentru Libertatea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si