Cornel Gales lucreaza la un proiect-bomba: baietii Ilenei Ciuculete in locul mamei lor! Mugurel si Cristian intra sub aripa celui cu care, odinioara, se razboia!

Cornel Gales, sotul regretatei Ileana Ciuculete, pregateste o adevarata lovitura. El se va ocupa de cariera lui Mugurel si a lui Cristian Sfetcu, fiii interpretei, Practic, cei doi, vor lua locul mamei lor, pe scena.

Author: D.C. S.A. Webeditor: Radu Constantin luni 15 mai 2017 , 21:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cornel Gales pregateste o revenire in forta in lumea muzicala. Barbatul care s-a ocupat de cariera Ilenei Ciuculete vrea sa dea lovitura cu un proiect nou, in care cei doi baieti ai interpetei vor fi in prim-plan. 

Cei trei au revenit la sentimente mai bune dupa moartea Ilenei Ciuculete.

Cum durerea uneste suflete, ei au ajuns sa se ajute reciproc, la initiativa lui Cornel, care a avut ideea de a continua munca inceputa de fosta lui sotie prin intermediul lui Mugurel si Cristian Sfetcu. Primul pas a fost lansarea unei piese scrisa chiar de Cornel si interpretata de copiii ei, in memoria Ilenei. Cantecul se numeste “Ramas bun, maicuta draga!” si este cantat de fiii Ilenei Ciuculete. Melodia are si un videoclip, filmat de baieti la mormantul mamei lor, si difuzat de postul Etno TV pe micul ecran si vizionat pe youtube de aproape 60.000 de persoane.

Contactat de WOWbiz.ro, Cornel Gales a declarat ca el este cel care a comandat piesa cantata de Mugurel si Cristian Ciuculete.  “Lucram, muncim si nu stam degeaba. A fost ideea mea sa facem aceasta piesa. Am ajuns cu ea la Etno tv si ei au difuzat-o pe post. Piesa are un impact bun, publicul a primit-o foarte bine.

Avem planuri, dar as prefera sa vorbim prin munca noastra”,  a declarat Cornel Gales.

Cornel Gales ne-a declarat ca el este cel care a comandat piesa cantata de Mugurel si Cristian Ciuculete.  “Lucram, muncim si nu stam degeaba. A fost ideea mea sa facem aceasta piesa. Am ajuns cu ea la Etno tv si ei au difuzat-o pe post. Piesa are un impact bun, publicul a primit-o foarte bine. Avem planuri, dar as prefera sa vorbim prin munca noastra”,  a declarat Cornel Gales.

Iar parteneriatul cu fiii Ilenei Ciuculete nu va fi unul de scurta durata. Conform unor informatii venite din apropierea familiei, Cornel va prelua cu totul managementul celor doi frati si se va ocupa de cariera lor.  "In prezent, Cornel cauta o instrumentisti si lucreaza la un album intreg semnat de Mugurel si Cristian. Vor prelua si o parte din repertoriul mamei lor. Apoi, vor pleca intr-un turneu prin toata tara",  ne-a declarat un apropiat. 

Din cate se pare, acesta nu este singurul proiect pe care Cornel Gales vrea sa il realizeze alaturi de Mugurel si Cristian Ciuculete, sotul artistei anuntand deja ca doreste sa puna pe picioare un festival de muzica populara, in memoria Ilenei Ciuculete, in cadrul caruia sa fie interpetate piesele ei. Ileana Ciuculete a lansat la viata sa 21 de discuri si avea un repertoriu de peste 400 de melodii. 

Acesta este primul semn de revenire a lui Cornel Gales, care a fost pur si simplu devastat de moartea sotiei lui. Cu cateva zile in urma, el a aparut t rist, slabit si obosit, la parastasul de 40 de zile a Ilenei Ciuculete. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si