Cornulețe cu rahat. Reţeta unică de la Mănăstirea Prislop. Se topesc în gură!

Cornuleţe cu rahat. Un desert delicios, o reţetă de post savuroasă. Iată cum fac măicuțele de la Mănăstirea Prislop cornulețele delicioase.

R.B., luni 24 februarie 2020 , 17:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cornuleţe cu rahat. Ingrediente:

1 cana ulei

1/2 cană cu apă

25 g drojdie proaspătă (un plic drojdie uscată)

Cornuleţe cu rahat

Citeste si: Kefir de casă. De ce este bine să consumi kefir. Îl poți prepara chiar la tine în bucătărie

2 lingurițe cu zahăr

Portocală rasă

vanilie

500 g făină

rahat

zahăr vanilat

Citeste si: Varză murată călită. Cea mai gustoasă rețetă. Ingredientul secret care îi dă toată savoarea

Cornuleţe cu rahat. Mod de preparare:

Se dizolvă drojdia cu zahărul în apă, se adaugă uleiul și restul ingredientelor și se amestecă foarte bine. Se lasă să dospească puțin, apoi se fac triunghiuri care se umplu cu fâșii de rahat.

Cornuleţe cu rahat

Citeste si: Colivă rețetă. Greșeala pe care nu trebuie să o faci când prepari coliva

Se pun în tava unsă cu ulei și tapetată cu făină și se coc 25-30 minute.

Citeste si: Ciorbă de potroace. Rețetă tradițională românească

Cât sunt calde, se dau prin zahăr pudră.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si