Cadrele medicale din România, ținta coronavirusului. Încă o asistentă a fost confirmată cu coronavirus şi internată la Spitalul de Boli Infecţioase

O asistentă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galati a fost confirmată cu coronavirus, ea fiind internată la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi.

G.B., sâmbătă 28 martie 2020 , 12:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Angajata SAJ Galaţi a fost testată pentru coronavirus după ce a început să facă febră. Ea a fost internată la Spitalul de Boli Infecţioase.

Citeste si: SUA refuză să suspende sancţiunile internaţionale, în plină pandemie de covid-19

Citeste si: Mărturiile cutremurătoare ale unei românce din Spania!Ce se întâmplă cu morții de coronavirus! ”S-a ajuns ca sicriile să fie puse pe gheață”

Citeste si: Imaginea momentului: Papa Francisc se roagă neîncetat

Cadrele medicale din România ținta coronavirus. Încă o asistentă a fost confirmată cu coronavirus şi internată la Spitalul de Boli Infecţioase

După confirmarea diagnosticului, toţi colegii de tură ai asistentei au fost izolaţi la domiciliu.

Cadrele medicale din România ținta coronavirus

De asemenea, familia femeii a fost izolată la domiciliu. Soţul asistentei este jandarm, astfel că au fost izolaţi la domiciliu şi colegii cu care acesta efectua misiuni.

Citeste si: Ce simți prima oară dacă ai coronavirus! Care sunt primele simptome

Direcţia de Sănătate Publică Galaţi continuă anchetă epidemiologică pentru a stabili lista completă a persoanelor cu care aceasta a intrat în contact.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si