Coronavirus - 743 de noi decese în ultimele 24 de ore în Italia

Protecţia Civilă din Italia a înregistrat pentru a treia zi consecutiv o scădere a numărului de îmbolnăviri, în timp ce acela al victimelor a crescut uşor faţă de luni.

G.B., marți 24 martie 2020 , 19:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Persoane diagnosticate cu coronavirus în prezent sunt 54.030, cu 3.612 mai mult faţă de ziua precedentă. Numărul deceselor din ultimele 24 de ore a ajuns la 743, totalul fiind de 6.820, potrivit La Repubblica.

Citeste si: Iohannis, videoconferinţă cu managerii spitalelor: Sistemul medical românesc suferă de ani de zile de lipsa unor reforme profunde

Coronavirus - 743 de noi decese în ultimele 24 de ore în Italia

Sunt 3.396 pacienţi la Terapie Intensivă, adică 6% din total. Pacienţi vindecaţi sunt 8.326 (cu 894 mai mulţi faţă de ziua precedentă).

Citeste si: Invenție revoluționară! Aplicația care te anunță dacă ai avut contact cu o persoană care e infectată cu coronavirus

Coronavirus - 743 de noi decese în ultimele 24 de ore în Italia

Citeste si: Ultima oră! Președintele Iohannis anunță carantină totală în România

Consiliul de miniştri a aprobat decretul de lege care introduce sancţiuni mai dure pentru cei care încalcă normele impuse pentru a stopa răspândirea coronavirusului. Cei care nu respectă măsurile "sunt pedepsiţi cu amenzi de la 500 la 4.000 de euro".

Citeste si: Ceea nu voiai să auzi se confirmă: și tinerii mor de Coronavirus

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si