Deputat rus: Coronavirusul este o pedeapsă divină contra Vestului pentru persecutarea Rusiei

Svetlana Horkina, dublă campioană olimpică la gimnastică și deputat în Parlamentul Rusiei, este de părere că amânarea Jocurilor Olimpice este o decizie corectă și că coronavirus este o “pedeapsă de la Dumnezeu” pentru persecuția Rusiei de către Vest.

A.M.S., vineri 27 martie 2020 , 12:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  ″În opinia mea este un fel de pedeapsă divină. Nu întâmplător, imnul nostru spune că Dumnezeu ne protejează pământul. Amânarea Jocurilor Olimpice este o oportunitate pentru Rusia, de care trebuie să profite pentru a-şi apăra sportivii la Curtea de Arbitraj Sportiv, pentru a se întoarce să concureze de la egal la egal în sportul mondial” - Svetlana Horkina pentru Sport -Express, conform Marca.

  În scandalul de dopaj în urma căruia Rusia nu mai are dreptul să alinieze o echipă la Jocurile Olimpice, Horkina este de părere că pedepsele aplicate țării sale sunt de fapt doar o consecință firească a campaniei politice duse împotriva Rusiei.

  Născută pe 19 ianuarie 1979, Svetlana Vasilievna Horkina este actualmente deputat în Parlamentul Rusiei din partea partidului Rusia Unită, al președintelui în exercițiu Vladimir Putin, conform stirileprotv.ro.

  Conform informațiile apărute în presă, Svetlana Horkina ar fi fost amanta lui Vladimir Putin.

  Svetlana Horkina

  Citeste si: Asul din mâneca lui Putin. Secretul deținut de Rusia îi tulbură pe americani. De ce a făcut CNN un amplu reportaj

  Citeste si: Reputatul dramaturg Terrence McNally a murit din cauza unor complicaţii provocate de Covid-19

  Citeste si: Breaking News! Cutremur în Rusia. Prima estimare a a fost 7,8

   

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si