Cosmin Marin, după eliminarea de la Exatlon: „Ca să câștigi, trebuie să ai fizicul lui Vladimir și psihicul lui Giani”

Cosmin Marin a făcut primele declarații după ce a fost eliminat de la Exatlon. Ce părere are acesta despre Exatlon și despre foștii săi colegi de competiție.

marți 12 martie 2019 , 20:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cosmin Marin a avut un final trist la Exatlon. Fostul concurent de la Exatlon a fost nevoit să plece de la Exatlon, după mai multe discuții cu ceilalți colegi.

Acesta a reușit să își pune echipa în cap, apoi a fost eliminat.

„Cu Cosmin nu îmi place atitudinea din timpul meciului. Din punctul meu de vedere, Cosmin este veriga slabă a echipei. Aș putea spune cine a fost cel mai slab. Nu pot să nu recunosc că este vorba despre Cosmin”, a dezvăluit Alex Stoica

Cosmin a fost propus la duel cu Alex Stoica, după ce a primit mai multe critici. Acesta nu a reușit să obțină niciun punct în fața lui Alex Stoica.

„Dacă nu ai atitudinea potrivită, grupul și competiția te exclud”, a transmis Alex Stoica imediat ce l-a învins pe Cosmin Marin.

Ca să reușești la Exatlon, trebuie să fii mai nesimțit”, a dezvăluit Cosmin, imediat după ce a ajuns în România.

 

Invitat la „Fan Arena”, Cosmin a vorbit despre experiența de la Exatlon.

„Mi-am dorit să mă integrez, să ajut echipa. Am tăcut, am ascultat, sunt un bărbat cu bun simț. Nu îmi place să întrerup. La ceremonie, mă imita, mă îngâna. Am găsit o echipă cu moralul căzut, nu exact bisericuțe. Mihaela era marginalizată de Alex, doar de el, nu mi se pare normal.

Nu e o chestie de colegialitate să faci asta. Eu nu aș putea să fac ce a făcut el. Eu în locul lui nu aș vorbi. El a prins glas, el a început să vorbească mai mult după ce a dat câteva puncte. Am primit sfaturi și de la Gabi, el m-a sfătuit foarte bine. El o excludea pe Mihaela. Ca să câștigi,trebuie să ai fizicul lui Vladimir și atitudinea lui Giani.”, a dezvăluit Cosmin la „Fan Arena”.

 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si