Costel Corduneanu a ieșit la atac și a dat în judecată Inspectoratul de Poliție Iași

Aflat în închisoare, interlopul Costel Corduneanu a deschis proces poliției din Iași.

Author: Petru Luca miercuri 20 mai 2020 , 09:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aflat în închisoare, interlopul Costel Corduneanu a deschis proces poliției din Iași. Șeful clanului Cordunenilor a fost încarcerat la sfîrșitul lunii ianuarie, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare, Costel solicitând deja, fără succes, eliberarea condiționată. ” Respinge, ca nefondată, cererea de liberare condiţionată formulată de condamnatul Corduneanu Constantin, deţinut în Penitenciarul Drobeta Tr.

Severin. Fixează termen pentru reînnoirea cererii sau formularea propunerii de liberare condiţionată, după data de 05.08.2020”,  se arată în hotărârea judecătorilor de acum câteva săptămâni. 

Citeste si: Adrian Corduneanu s-a pozat pe aeroport și a anunțat: ”Am plecat la Puterea dragostei” FOTO

Citeste si: Vloggerul Denis Petcu îl aruncă în aer pe Livian de la Puterea Dragostei! ”O să te învăț eu ce înseamnă Școala Vieții! Dacă erai la pușcărie...” De unde a început scandalul?

Din condamnarea de trei ani pe care o execută acum, Corduneanu a petrecut deja după gratii un an și trei luni de arest preventiv, în 2010, perioadă care urmează să se scadă din actuala pedeapsă, primită după

ce a fost găsit vinovat de infracțiuni informatice. Fostul luptător plătise un hacker să îi spargă laptopul fostei soții, pe care o bănuia că face videochat.

Deși mai are de așteptat doar câteva luni până poate face o nouă cerere de eliberarea condiționată, Corduneanu nu se plictisește și, pe 18 mai anul curent, a deschis acțiune în justiție împotriva Inspectoratului de Poliție Județean iași, obiectul procesului fiind ”plângere contravenţională”.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si