Printre preferințele fostului concurent se află Natalia și Kinga, iar la polul opus se află Bianca, spunând că acesta este doar omul interesului. Acesta nu este primul concurent care face declarații despre actuala parteneră a lui Alin. Costi mai adaugă că puterea de manipulare a acesteia este surprinzător de mare asupra bărbaților.

Citește și: Radu, din Casa Iubirii, convins de faptul că Anca joacă un rol și că nu îl place, de fapt, pe Flavius: „Vom trăi și vom vedea!”

"Eu nu prea mă mai uit la emisiune, însă m-am uitat la secvențe pe Instagram. Sper să nu aibă soarta lui Adrian. Bianca este foarte inteligenta, am spus și atunci, îl manipula pe Adrian și face ce vrea din el. Își alege ținte din acestea. Daca Bianca îi zice să stea în cap, Alin o să stea în cap, din ce am văzut. Mie îmi place de Bianca, e o fire foarte inteligenta. Are arta manipulării. Știe cum să joace. Nu o cunosc pe ea că om în afara filmările. Daca vorbesc de Ionut, eu stiu cum e și în afara",  a dezvăluit Costi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Competiția se întețește. Andreea Mantea: „Va fi cu eliminare” Află ce se va întâmpla cu cei patru concurenți care sunt în pericol de eliminare

În descrierea lui Costi, Kinga este ca o păpușă în miniatură și că mereu a preferat să se știe atașată de Radu. Eliminarea acesteia din casă a venit ca un șoc pentru mulți concurenți, mai ales pentru bărbații care își doreau o relație cu ea.

Radu, din Casa Iubirii, convins de faptul că Anca joacă un rol și că nu îl place, de fapt, pe Flavius: „Vom trăi și vom vedea!”

Flavius din Casa Iubirii pare să fi făcut alegerea între cele două fete, Anca și Larisa, după ce a petrecut timp cu fiecare în camera roșie. Iată care este alegerea lui Flavius!  Moderatoarea emisiunii  ,,Casa Iubirii''  este foarte curioasă care este motivul pentru care Flavius a chemat-o pe Larisa în camera roșie. Acesta răspunde foarte surprins de întrebare că Larisa este ca sora lui și că o cunoaște de mult timp.

Andreea Mantea: ,,Deci camera roșie o folosiți așa, pentru frați, surori''

Flavius: ,,Noi am folosit camera roșie cum trebuie, sunt foarte mulțumit de cum am folosit-o.''

Acesta spune că doar a vrut să discute câteva lucruri cu Larisa.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si