Costin Mărculescu a fost găsit mort. Primele imagini de la locul tragediei

Costin Mărculescu, celebrul actor, a fost descoperit decedat în apartamentul său. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile.

R.B., joi 11 iunie 2020 , 01:30

Costin Marculescu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Costin Mărculescu a fost descoperit mort în apartamentul său, după ce, timp de mai multe zile, acesta nu a mai răspuns la telefon, la mesaje sau la ușă. Nimeni nu a mai reușit să dea de el.

Costin Mărculescu a murit. Actorul a fost găsit de către medicii de pe ambulanță în cadă. Cei de la Institutul de Medicina Legala vor stabili cauza exactă a decesului.

Costin Marculescu

Vecinii au alertat autoritățile

Vecinii au fost cei care au alertat autorităţile, după ce o ţeavă s-a spart în apartamentul lui Costin Mărculescu şi a inundat mai multe apartamente. â

Citeste si: Costin Mărculescu a murit. A fost găsit mort în casă după trei zile

Costin Marculescu

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu a murit. Nascut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Marculescu a debutat in televiziune in anul 1984, la varsta de 15 ani, in doua piese TV “Misiune speciala” si “Ecaterina Teodoroiu”, iar in Cinematografie in 1985 in filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard langa debarcader”, in 1986 a avut sansa sa fie distribuit in cel mai bine vandut film romanesc din istorie in regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alaturi de Stefan Banica Jr., Oana Sarbu, Mihai Constantin, Tudor Petrut, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivascu etc.

Citeste si: Costin Mărculescu l-a acuzat pe Ştefan Bănică Jr că şi-a îngropat tatăl alături de familie şi nu la Cimitirul Bellu! Vezi cum arată locul de veci în care odihnesc tatăl, fratele, unchiul şi bunicii lui Ştefan!

Costin Mărculescu a murit. A absolvit Academia Nationala de Teatru si Film I.L. Caragiale promotia 1989 – 1993. A fost invitat in sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune in calitate de actor sau cantaret. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre sustinand peste 2000 de spectacole in tara si in strainatate jucand impreuna cu mai multi actori ca Florin Piersic, Misu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Radulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stanculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Mitica Popescu, Cezara Dafinescu, Horatiu Malaele etc.

Citeste si: Costin Mărculescu a salvat un câine dintr-un şanţ înzăpezit şi l-a luat definitiv la el acasă: “Este șeful meu și de atunci doarme cu mine în pat”

Costin Mărculescu a murit. A pus bazele la 30 Mai 1999 Scolii Artistice de Modelling si Dans Sportiv Compania de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si