VIDEO-Cozi la alimentele de la stat la Timișoara: oamenii au stat cu orele în frig să primească o cutie cu alimente

Nici măcar frigul nu le-a stat în cale timișorenilor care s-au așezat la coadă încă de la 4.00 dimineața pentru a primi o cutie cu alimente din partea Uniunii Europene.

Author: Maria Stiuca luni 30 ianuarie 2023 , 19:02

Cozi la alimentele de la stat la Timișoara: oamenii au stat cu orele în frig să primească o cutie cu alimente

Cozi la alimentele de la stat la Timișoara: oamenii au stat cu orele în frig să primească o cutie cu alimente

[Sursa foto: opiniatimisoarei.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sute de oameni s-au așezat la coadă din primele zile ale dimineții. Odată cu distribuirea alimentelor din partea Uniunii Europene, cei mai mulți nu au luat în considerare frigul și s-au așezat în rând chiar și de la 4.00 dimineața.

Cozi la alimente din partea UE în Timișoara

Chiar dacă programul normal a început la ora 8.00, timișorenii au fost prezenți dis-de-dimineață. Cozile au luat repede amploare, pentru că fiecare persoană a vrut să fie sigură că primește câte o cutie cu alimente din partea Uniunii Europene.

Responsabilii Primăriei Timișoarei au un număr limitat și se vor distribui între 30 ianuarie și 13 februarie 2023, pe strada Lorena, nr.

25, cu program de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00

Cutiile cu alimente din partea Uniunii Europene destinate beneficiarilor conțin făină de grâu și de mălai, două pungi de paste, ulei, zahăr, orez, dar și conserve de carne de vită și porc, pateu, borcane cu compot și gem de fruncte.

Citește și: VIDEO- Sute de persoane cu handicap au stat în frig la Galați pentru a primi ajutoarele de la UE

Sute de persoane cu handicap au așteptat la cozi uriașe pentru o pungă cu alimente în Galați

Ajutoarele cu alimente s-au făcut prezente în Galați, pentru persoanele cu handicap, însă, pe principiul primul venit, primul servit. Oamenii s-au pus la coadă cu noaptea-n cap pentru o pungă de alimente.

Citeste si: Cât valorează tichetele sociale de Paște 2023! Unde se depun cererile și câți bani se dau- kanald.ro

Citeste si: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro

Sute de persoane cu handicap au stat ore întregi la coadă pentru alimente oferite din partea UE. Acestea, însă, au fost în număr limitat.

Chiar dacă unele persoane au deficiențe locomotorii și se mișcă cu ajutorul cadrelor sau cârjelor, au venit totuși la centrul de distribuție din Piața Rizier, încă de joi, 19 ianuarie, ora 22.00, în speranța că vor primi un pachet cu alimente din fondurile europene. Unii s-au așezat la coadă și de la orele 3.00-4.00 ale dimineții.

Deoarece ajutoarele cu alimente au fost în număr limitat, toți cei prezenți au vrut să fie siguri că apucă fiecare câte un pachet.

Citește și: VIDEO- ANPC impune restaurantelor să scrie în meniu ingredientele preparatelor, numărul de E-uri și valorile nutriționale

Centrul s-a deschis cu două ore mai devreme din cauza aglomerației

Autoritățile au decis ca centrul să fie deschis de la ora 6.00 dimineața, nu de la 8.00 ca de obicei, din cauza mulțimii de persoane adunate la coadă.

Un pachet cu alimente are o greutate de peste 25 de kilograme și conține făină albă de grâu, mălai, paşte făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, pate de ficat, compot de fructe şi gem de fructe. 

Citeste si: Scandal între Antonia și Elena Chiriac! Cele două s-au lovit în văzul tuturor, într-un club din Capitală! Ce s-a întâmplat, de fapt- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul tranșant al lui Pique după despărțirea de Shakira și tot scandalul separării care a făcut înconjurul lumii: "Nu imi voi irosi banii să îmi spăl imaginea!"- radioimpuls.ro

„Am deschis de la ora 6 dimineața. Cu două ore mai devreme față de ora programată. Noi încercăm să facem față și să distribuim toate pachetele oamenilor care stau la coadă”,   a explicat Laura Roșca, coordonatorul Centrului de distribuție alimente din Galați.

Astfel au fost distribuite 2.170 de pachete alimentare.

Citește și: Ce au găsit inspectorii ANPC într-un cămin de bătrâni din Capitală?! Amenzi pe bandă rulantă


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si