Teodora Argint, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Peste 100 de brazi vor decora orașul Craiova

„Târgul de Crăciun de la Craiova se va deschide pe 16 noiembrie, atunci când se vor aprinde și cele 2 milioane de beculețe din centrul orașului. Tematica principală de anul acesta este „Crăiasa Zăpezii”, astfel că o parte din centrul orașului va fi decorat în culorile turcoaz și alb, și va include elemente de decor: boltă de nori, păsări albe, oglindă imensă, patinoar și multe altele.

De asemenea, personajul principal este Crăiasă Zăpezii, adică o păpușă supradimensionată de peste 5 metri înălțime. De altfel, această figurină a fost folosită și la Târgul de Paște sub forma lui Alice în Țara Minunilor, însă, de această dată municipalitatea a decis să o revopsească și să o folosească pentru sărbătorile de iarnă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Totodată, vor fi peste 30 de căsuțe ale comercianților și peste 100 de brazi care vor decora orașul. O parte din ei au fost deja împodobiți, cum ar fi și cel din spatele meu, aflat în cartierul Craiovița 9.

Trebuie să știți că tot la inaugurarea târgului va avea loc și un concert susținut de artiștii Smiley și Theo Rose, concert care va dura 3 ore și va costa peste 87.000

de euro cu TVA inclus. Primăria promite că acești bani se vor întoarce în bugetul local cu mai mult profit datorită turiștilor care vor vizita Craiova în perioada următoare.”, transmite Teodora Argint, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si