Craiovean prins în pat cu o femeie măritată. Uluitor ce a urmat

Craiovean prins în pat cu o femeie măritată. Uluitor ce a urmat. Bărbatul a fost fugărit, dezbrăcat de soțul femeii.

G.B., duminică 12 iulie 2020 , 14:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Craiovean prins în pat cu o femeie măritată. Uluitor ce a urmat. Soțul femeii l-a fugărit și l-a filmat dezbrăcat pe bărbat, pe străzile Craiovei.

Bărbatul a fost suprins în pat cu vecina sa. Cei doi au fost prinși de soțul femeii. Speriat, omul a uitat de haine și a început să alerge dezbrăcat pe străzi. Bărbatul se temea de ce-i poate face omul înșelat.

Craiovean prins în pat cu o femeie măritată. Uluitor ce a urmat

Craioveanul a alergat trei kilometri dezbrăcat. În acest timp el își acoperea zonele intime cu mâinile. Soțul înșelat și-a stăpânit furia și nu a fost nicio secundă violent. El a mers cu mașina trei kilometri după craiovean și a filmat întreaga scenă.

craiovean dezbrăcat fugărit

Citeste si: Bill Gates vorbește despre medicamentele şi un eventual vaccin pentru Covid-19

Citeste si: Statele Unite au înregistrat un nou record de cazuri de Covid-19, peste 66.000, pentru a cincea zi consecutiv

Citeste si: Cine este „Bobină” de la Giurgiu, tânărul care a murit în accident de skijet

Ca să se răzbune, soțul înșelat, a făcut publice imaginile cu craioveanul dezbrăcat alergând pe străzi. Amanatul a fugit timp de câteva minute, în timp ce oamenii se uitau ca la circ, apoi a ajuns acasă și s-a închis în locuință.

Citeste si: Ce tip de bolnavi provoacă peste 50% din noile cazuri de Covid-19

Femeia măritată și amantul său se întâlneau de obicei chiar în casa în care locuia cu soțul, în timp ce el vindea la magazinul din curtea casei.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si