Crestere spectaculoasa! Kaufland si-a dublat cifra de afaceri in 4 ani!

Retailerul german a ajuns la afaceri de 10,7 miliarde de lei (2,4 miliarte de euro) in 2015, dupa ce si-a dublat anul trecut cifra de afaceri. Este una dintre cele mai spectaculoase cresteri din Romania, Kaufland isi setase acest obiectiv pentru 2018, dar l-a atins cu 3 ani mai devreme.

vineri 13 mai 2016 , 16:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit Ziarului Financiar, Kaufland a reusit un salt de 33%, comparativ cu 2014, devenind primul retailer din economie care depaseste pragul de 2 miliarde de euro cifra de afaceri, datorita expansiunii rapide, politicii de preturi mici si a reducerii TVA la alimente.

"Ne concentrăm în permanenţă asupra competenţelor noastre principale, respectiv comercializarea de produse alimentare şi de necesitate zilnică“
, a declarat Marco Hössl, directorul general al Kaufland România.

Asadar, nemtii de la Kaufland au reusit sa isi dubleze cifra de afaceri in perioada 2011-2015, castigand peste un miliard de euro la cifra de afaceri. Pe pozitiile urmatoare in topul retailului alimentar local se afla Carrefour (cu afaceri estimate de ZF la 1,5-1,7 mld. euro) si Auchan (1 mld. euro).

TAGURI
Kaufland
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si