Crestinii praznuiesc un mare sfant pe 10 februarie! Rugaciunile catre acesta au puterea de a-i vindeca pe bolnavi!

In data de 10 februarie, toti crestin-ortodocsii il praznuiesc pe Sfantul Haralambie, cel supranumit "marele facator-de- minuni". Dumnezeu l-a fericit cu mare har, cu ajutorul caruia Sfantul Haralambie ii vindeca pe cei bolnavi.

Author: G. S. vineri 09 februarie 2018 , 17:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sfantul Haralambie a primit din partea lui Dumnezeu un dar foarte important, anume de a vindeca oamenii. Rugaciunile catre acesta ii apara de necazuri si ii ajuta sa scape de suferinta.

Rugaciunea catre Sfantul Haralambie

"Sfinte Mucenice Haralambie, primeste aceasta rugaciune pe care cu umilinta ti-o aducem si ne izbaveste din toate necazurile! Desi suntem bolnavi si nevrednici milostivirii tale pentru pacatele noastre cele multe si grele pe

care le savarsim in tot timpul vietii noastre si in tot ceasul, totusi, cunoscand bunatatea ta cea mare pe care ai aratat-o celor ce te cinstesc si celor ce se pocaiesc cu credinta intru numele Domnului, indraznim cu umilinta sa marturisim inaintea ta ca am gresit.

Citeste si: Cine este bărbatul din Dolj care a fost înjunghiat într-un conflict spontan. A fost dus de urgență la spital- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Fii mijlocitorul nostru catre preaputernicul Dumnezeu pentru iertarea pacatelor noastre, pentru izbavirea noastra de toate bolile si de toate primejdiile si pentru intarirea noastra in credinta cea adevarata.

Amin!"- aceasta este rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti daca vrei sa te faci bine sau sa ceri ajutor de la Sfantul Haralambie. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si