Cristi Borcea îşi vinde apartamentul de lux din Miami, situat într-un complex rezidenţial aflat chiar pe plaja Oceanului Atlantic. Afaceristul a avut două apartamente la Miami, aflate în aceeaşi clădire, unul pe care l-a cumpărat cu 1,45 milioane de dolari, în 2011, celălalt cu aproximativ 750.000 de dolari.

După ce s-a separat de Alina Vidican, el a rămas cu primul apartament, iar Alina cu celălalt.( vezi cum a fost umilită Alina Vidican la Miami)

Citeste si: Cristi Borcea, în lacrimi! Ce se întâmplă cu bunul lui prieten! Informații exclusive

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si: Cristi Borcea e disperat: „Fiul meu plânge, suferă”

Citeste si: Valentina Pelinel a slăbit şi arată senzaţional! Secretul siluetei ei frumoase!

Pe vremea când se afla în închisoare, ispăşind condamnarea din Dosarul transferurilor, Borcea a delegat-o pe Vidican să-i scoată la vânzare apartamentul, acesta fiind listat pe site-urile de imobiliare cu un preţ de aproximativ 3 milioane de dolari. Borcea cerea un preţ dublu faţă de  cel cu care îl achiziţionase, pentru că îl renovase şi redecorase complet, schimbând şi mobila cu una de lux.

Nu s-a găsit client pentru vânzare, iar apartamentul a fost scos la închiriat pentru 9.000 de dolari pe lună.

Cristi Borcea îşi vinde apartamentul de lux din Miami. Penthouse-ul are 287 metri pătraţi

„Un apartament cu o panorama uimitoare la ocean, vizibila de pe toate cele trei balcoane. Penthouse-ul este realizat exeptional, proprietarul neuitandu-se la bani atunci cand l-a renovat.

Are mobilier de lux de la Casa Fendi, tapet diferit in fiecare camera (matase, bambus si bumbac). Facilitati de 5 stele”, era caracterizat apartamentul pe site-urile de imobiliare. Recent, penthouse-ul a fost din nou scos la vânzare, de data asta pentru 2.200.000 de dolari, cu 800.000 de dolari mai puţin decât oferta precedentă.

„Dispozitive de iluminat cu cristale Swarowski, zonă de relaxare cu ba, bucătărie de lux, podea din marmură şi lemn, fiecare cameră cu baia ei proprie, sală de conferinţe şi biliard, cameră media”, se mai scrie despre apartamentul de aproximativ 287 metri pătraţi cu trei dormitoare, un living uriaş şi patru băi. Viitorii proprietari vor avea acces la cele două centre de fitness ale comlexului rezidenţial, precum şi la terenurile de tenis şi baschet aflate în curtea interioară.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si