Cristi Borcea a stabilit ca va avea 40 de persoane la eveniment, oameni pentru care a rezervat deja cazarea la un hotel de cinci stele din Budapesta, dupa cum noteza cei de la click.ro.

Mai mult, fostul sef de la Dinamo si-a stabilit si cei patru cavaleri de onoare, alesi "pe spranceana". Cei patru care vor fi alaturi de el sunt Gigi Netoiu, Ioan Becali, Victor Piturca si Nicusor Stan.

Netoiu si Becali au fost condamnati alaturi de Borcea in "Dosarul Transferurilor", dar si-au ispasit pedeapsa.

Si Victor Piturca are o condamnare la inchisoare, un an cu suspendare, in alt dosar celebru in Romania, "Dosarul Valiza".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Borcea si-a ales si tinuta ce va fi compusa din patru piese, accesorizate cu papion si va avea un costum asemanator cu al lui Milan, fiul lui si al Valentinei.

Nasii de cununiei ai cuplului vor fi Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale de Judo, si sotia sa, Irina Nicolae, fosta componenta a trupei ASIA.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si