Amicii au aflat că Cristi Mitrea e revoltat de atitudinea poliţiştilor de la Caracal, care nu au intervenit fără mandat în casa criminalului Gheorghe Dincă. Fostul iubit al Andreei Mantea a urmărit evenimentele care au bulversat ţara în ultima perioadă, crimele de la Caracal, dar şi atitudinea indiferentă a poliţiştilor din Galaţi atunci când au văzut pe stradă o fată cu sangele şiroind pe tot corpul, care susţinea că a fost violată.

Cristi Mitrea e revoltat de atitudinea poliţiştilor de la Caracal: "Fără burtoși, analfabeți, cocalari, șpăgari, mitocani" 

“Eu, sincer, v-aș trage pe roată, la Universitate. Jur! Chiar nu aveți ce căuta în uniformă. Fără burtoși, analfabeți, cocalari, șpăgari, mitocani, aroganți în poliție. Noi vă plătim salariile!  Știu, nu e frumos să generalizez. Doar celor ce se încadrează în cele de mai sus, le doresc multă sănătate...glumeam! Teste grilă, cel puțin, pentru toți cei care intră în sistem!”, a postat Mitrea.( citeşte cum i se spunea criminalului din Caracal în Italia)

Cristi Mitrea e revoltat de atitudinea poliţiştilor de la Caracal: "Sunteți de-a dreptul handicapați emoțional"

Nu mai e un secret că Cristi Mitrea e revoltat de atitudinea poliţiştilor de la Caracal.

“Am zis mai acum ceva timp că ar fi indicate teste grilă la angajare. Bai, dar sunteți de-a dreptul handicapați emoțional sau ceva.  Eu zic că mai bine vă scoate pe toți din sistem”, a mai scris Mitrea după ce a văzut imaginile de la Galaţi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si