Cristian Boureanu a fost oprit de polițiști noaptea trecută. Aflat în orașul Comarnic, politicianul a făcut o depășire neregulamentară, iar echipajul de poliție l-a oprit pentru un control. Oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,11 mgl de alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Acțiune a polițiștilor în Dolj. S-au efectuat controale rutiere în privința consumului de droguri și alcool

Fostul deputat a fost amendat cu 2.175 de lei

Politicianul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 2.175 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 150 de zile.

Cristian Boureanu, incident violent cu un echipaj de la Poliția Rutieră

În urmă cu șase ani, fostul deputat a fost protagonistul unui scandal cu Poliția Rutieră. Polițiștii i-au solicitat documentele de identitate, însă Boureanu s-a manifestat violent. A amenințat unul dintre polițiștii, i-a prins degetele mâinii drepte la mașină și l-a lovit. Polițistul a reacționat și l-a lovit pe Boureanu, acesta căzând la pământ.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În urma incidentului, Cristian Boureanu a fost trimis în judecată pentru săvârșirea a trei infracțiuni de ultraj. Abia în anul 2019, politicianul a fost condamnat definitiv la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si