Timp de 12 ani, Cristi Boureanu a avut custodia fiicei sale, iar acum este pe cale sa o piarda. Irina Boureanu, fosta sotie a omului de afaceri, este hotarata sa obtina cat mai repede custodia adolescentei in varsta de 15 ani.

Razboiul dintre cei doi parinti a izbucnit cand celebrul tata a fost acuzat ca are un comportament abuziv.

Intre atatea cuvinte si reactii dure, Irina Boureanu nu vrea ca fiica ei sa mai stea vreodata sub acelasi acoperis cu tatal. Astazi, cei doi parinti s-au prezentat in fata judecatorului, in procesul de custodie pe care fosta sotie a lui Boureanu i l-a intentat acestuia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nu o data, ci de mai multe ori, fata ar fi disparut de acasa in toiul noptii, motiv pentru care Cristian Boureanu si-ar fi iesit din minti.

Dupa declaratii la Politie, la Protectia Copilului si la Institutul de Medicina Legala, Irina Boureanu pare optimista cu privire la decizia judecatorilor, iar zambetul este cel care o tradeaza.

Nu de putine ori, Cristian Boureanu si-a acuzat fosta sotie de comportamentul nefiresc al fiicei.

De cand a izbucnit scandalul cu tatal ei, fata locuieste cu mama ei, iar cele doua par sa se inteleaga de minune.

Din cauza ca avocatul omului de afaceri nu a formulat la timp repunerea in termen a procesului de custodie, procesul a fost amanat pentru luna martie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si