Cristina si sotul ai au fost gasiti ingropati in curtea casei. Ce s-a intamplat cu ovarele si trompele uterine ale femeii este infiorator

Cristina si sotul ei au fost ucisi si ingropati in curtea casei de catre 5 criminali canibali. Bucati din corpurile celor doi soti au fost mancate inainte de a fi ingropat.

A.S., joi 25 ianuarie 2018 , 09:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O crima sangeroasa a ingrozit Brazilia la inceputul acestei luni. Cristina Amaral (44 de ani) si sotul ei, Juvenal (57 de ani) au fost parduiti de 5 hoti care au intrat peste ei in casa in speranta ca vor gasi bani.

Pentru ca Juvenal si Cristina nu aveau niciun ban in casa, cei 5 barbati  l-au batatut cu bestialitate pe Juvenal pe care l-au obligat apoi sa priveasca cum cele 5 bestii ii violau sotia. Acestia i-au tinut pe cei soi soti captivi pentru 24 de ore inainte sa ii ucida.

Detectivul Maria Tereza Santos a declarat ca "Organele interne ale Cristinei, inclusiv ovarele si  trompele uterine au fost smulse din corpul acesteia, iar alte parti ale corpului lipsesc. Inca nu se stie unde au ajuns acestea, dar. cel mai probabil, barbatii le-au mancat.

Suspectii Daniel Santos Neves (29 d eani) si Carlos Alberto Neres (25 de ani), impreuna cu 3 minori cu varste cuprinse intre 13 si 16 ani au fost arestati.

Sursa: The Sun

Foto: Bahia Police

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si

}