Cristina Țopescu înființase o fundație cu numele tatălui ei! Ce se întâmplă acum, după moartea vedetei de televiziune?

Numele ”Țopescu” a dispărut definitiv din presa românească, după moartea Cristinei.

Radu Constantin, marți 14 ianuarie 2020 , 08:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Cristina Țopescu avea planuri legate de cinstirea numelui tatășui său, considerat de mulți cel mai mare comentator sportiv din istoria recentă a României. După moartea lui Cristian Țopescu, în mai 2018, fiica acestuia a anunțat că va înființa o fundație care să-i poarte numele și care să-și propună să-i păstreze o amintire vie omului de televiziune.

Pe 12 iunie 2019, Judecătoria Sectorului 1 a acordat personalitate juridică ”Asociației Cristian Țopescu”, reprezentată de fiica comentatorului sportiv, Cristina Țopescu. Aceasta este data ”de naștere” a fundației cu care prezentatoarea avea planuri mari.

Citeste si: Ipoteză șoc lansată de anchetatori în cazul morții Cristinei Țopescu! Se caută substanțe periculoase! Procurorul de caz a cerut necropsia câinilor morți! Vrea să afle de ce au murit animalele! EXCLUSIV

După moartea Cristinei Țopescu, găsită fără suflare în casă duminică seara, viitorul Asociației Cristian Țopescu intră sub semnul incertitudinii. Vedeta de televiziune a mai avut doi frați vitregi, însă aceștia nu au avut niciodată legătură cu domeniul presei, pe care urma să activeze și respectiva fundație.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si