Cristina Țopescu, strigăt de ajutor înainte să moară: "Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir. Te rog din suflet dă-mi un semn!"

O înregistrare cu vocea Cristinei Țopescu îanine să moară a fost făcută publică. Oamenii s-au îngrozit. Era disperată.

Author: K.B. luni 13 ianuarie 2020 , 15:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

“Marius (n.n. – preşedintele Kola Kariola), iartă-mă că te bat la cap, dar nu mai ştiu ce să fac! Ieri am făcut atac de panică, am reuşit să mă pun pe picioare, să fac emisiunea. Azi dimineaţă am făcut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat.
Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir şi nici nu sunt genul să chem salvarea.

Nici nu vreau să chem, n-am cum, că cu ataţia căţei (n.n. – la ea acasă), cine dracu intră aici?! Sper să-mi revin, dar asta (n.n. – patronul unui adapost de câini) mă omoară cu zile. Deci astă e un nenorocit pur şi simplu. Îţi dai seama că a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Direcţia Sanitar Veterinară), dacă e adevărat. Şi nu-mi dă nici măcar un mesaj. Nu ştiu ce se întâmplă cu Fetiţa (n.n. – unul dintre câinii ei) şi mie îmi e acum rău, dar când îmi revin, îl ia mama dracului. Dacă ăsta îţi imagineaza că eu sunt genul care doar plâng şi mă resemnez, se înşală.
Crede-mă!
Dar nu ştiu ce să mai fac acum. Te rog din suflet, când termini treaba, dă-mi un semn. Merci! Merci, din suflet!”, spune Cristina în înregistrarea făcută publică de România TV, care susține că acel mesaj audio a fost înregistrat cu doar câteva ore înainte de moartea Cristinei Țopescu.

Citeste si: Autorităţile au demarat ancheta socială la locuinţa fetiţei de 7 ani, bătută de mamă şi lăsată în frig/ Fetiţa ar putea fi dată în grija unui asistent maternal

Citeste si: VIDEO| Moartea Cristinei Țopescu, anchetată de polițiști. Trupul neînsuflețit al jurnalistei, dus la IML

Citeste si: Ce se întâmplă acum în fața casei unde a murit Cristina Țopescu! E încă un semn că a fost uitată de prieteni și rude VIDEO


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si