La Ranca, in munti a nins ca-n plina iarna, iar drumarii au muncit non-stop pentru deszapezirea soselelor. Zapada atinge jumatate de metru iar circulatia este inchisa. Tocmai de teama ca iarna va lovi in plin si la ei, brasovenii au facut noapte alba pentru a-si pune pe masini rotile de iarna.

Mecanicii de la vulcanizarile non-stop au profitat de aglomeratie si au facut pret special la manopera pe timp de noapte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

- Cat costa manopera? 80 de lei pana la ora 20.00, 100 de lei dupa ora 20.00  

La service-urile din Maramures schimbarea cauciucurilor se face tot cu programare. Unii soferi au preferat sa-si lase masinile in curtile vulcanizarilor, iar altii si-au pus nervii la incercare, asteptand la cozi interminabile.

Mecanicii trag un semnal de alarma: e important sa stim cum sa alegem cauciucurile de iarna.

Iarna pare sa fi venit definitiv la noi in tara. In urmatoarele zile vom avea temperaturi negative, mai ales in Transilvania- minimele vor fi de pana la minus 8 grade celsius. Maxima de 11 grade celsius se va resimti in Dobrogea, Oltenia si in Capitala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si