Cruzimea si tupeul domnesc in adapostul pentru caini din Ovidiu. Animalele sunt tinute in conditii mizerabile pana isi dau ultima suflare in tarcuri, iar oamenii care vor sa adopte li se interzice accesul.

Admistratorii nu tin cont de nicio lege si isi selecteaza clientela dupa cum au chef! Asta au gasit colegii nostri zilele trecute in incercarea de a raspunde zecilor de reclamatii venite de la cetatenii revoltati. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional...

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D vineri 14 iulie 2017 , 19:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Asa am fost intampinati la adapostul public din Ovidiu! Adapost a carui activitate este platita de la bugetul public al primariilor! Aproape 600.000 (sase sute de mii de lei) primeste anual doar de la Primaria Constanta pentru serviciile de ecarisaj. Insa...una e in acte alta e in realitate...

Desi ne-au bruscat si au facut tot posibilul sa ne intimideze ca sa nu gasim ororile pe care le ascundeau, am reusit sa facem acest lucru in prezenta politiei.

Am chemat criminalistii care cu greu s-au prezentat la apel si au promis ca iau masuri. A doua zi ne-am dus din nou la adapost sa vedem care este situatia! Ne-au blocat iar portile chiar daca legal aveam dreptul sa intram. Culmea e ca politistii chemati la 112 nu au luat nicio masura!

Motivul refuzului politistilor de a lua masuri e halucinant!

-Trebuie sa respectem doleantele si lor! Legea care o au ei aici!....Trebuie sa respectem doleantele si lor! Legea care o au ei aici! Dumneavoastra sunteti politist? Si ce lege respectati? legea lor sau din monitorul oficial? Sa vedem daca au comis vreo infractiune cum spuneti dumneavoastra.

Pai nu stiti? Pai, nu stim! Pai, mai invavati atunci legea! Invatam! E pacat ca purtati o uniforma! Haideti, va rog! Mai apareti si la televizor! Am aparut si o sa mai aparem! Asta este! Dezavantajul dumneavoastra in situatia asta!....

Am reclamat imediat situatia la inspectoratul judetean de politie Constanta! Ascultati si raspunsul lor!
-Sa sune sefii ierarhici superiori daca nu stiu or fi incepatori, da?

Situatia s-a repetat si politistii au venit din nou la apel.Insa la fel ca si prima data au plecat fara sa faca nimic.

A treia zi insa oamenii n-au mai suportat bataia de joc....

-Uite asa arata umilinta in tara asta! Oamenii care cotizeaza la primarie stau la usa tinuti aici ca niste sclavi in soare pe banii lor.

Intreaga poveste o veti vedea pe parcursul mai multor episoade ale rubricii Salvam Suflete!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si