Victor Slav, îndrăgita vedetă Kanal D, le-a dat românilor „Scularea” astăzi, cu Radu Ţibulcă și Orlando Ivan, prezentatorii matinalului de la Radio Impuls. Carismaticul prezentator s-a alăturat colegilor săi, oferindu-le ascultătorilor din energia sa debordantă, dar şi din farmecul irezistibil.

Cu ce l-a supărat „Moş Gerilă” pe Victor Slav

Victor Slav a dat curs întrebărilor venite din partea lui Orlando şi Ţibulcă, cei trei făcând haz de „necaz”, atunci când întrebările erau „incomode”. Victor, vestit pentru calmul său, a răspuns surprinzător la întrebarea „Cum reacţionezi în trafic, atunci când este aglomerat?”, stârnind reacţii spumoase în studioul matinalului.

Citeste si: Vedetă din România, victima unui accident grav în SUA

„<Povestea> că Victor Slav e calm este … un mit. Desigur că educaţia primită, cei 7 ani de acasă mă determină să mă comport civilizat. Pot afirma despre mine că sunt un om stăpânit!”, a răspuns Victor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Cu ce l-a supărat „Moş Gerilă” pe Victor Slav

Luna cadourilor se apropie cu paşi repezi de sărbătoarea cea mare şi, cum împodobirea bradului este o tradiţie importantă, Victor Slav a dezvăluit care este opţiunea sa în alegerea pomului de Crăciun.

Citeste si: Roxana de la „Puterea Dragostei” hit alături de Turcu: Sunt cea mai frumoasă din casa „Puterea Dragostei”

„Prefer bradul artificial. Dar, e adevărat, bradul natural îmi aduce aminte de copilărie!”, marturiseşte Victor.

Simpaticul prezentator a rememorat o întâmplare inedită, din perioada comunistă, în vremea când <Moş Gerilă> venea la cei mici.

Cu ce l-a supărat „Moş Gerilă” pe Victor Slav

„Când eram eu copil, exista <Moş Gerilă>. Îmi aduc aminte că într-un an a venit <Moş Gerilă> cu un tramvai de jucărie, din metal. Tramvaiul acela avea desenaţi, la geamuri, nişte copii, care păreau înghesuiţi; atât am plans, părea atat de urâtă jucaria! Chiar o voi intreba pe mama dacă mai are tramvaiul meu de jucarie ”, rememorează amuzat, Victor.

Citeste si: Salată de icre. Cum repari icrele tăiate. Secretul unei reţete delicioase

Nu pierdeţi, în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 7:00, matinalul “Scularea”, cu Orlando şi Ţibulcă, la Radio Impuls.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si