Cu ce se ocupă ginerele lui Gigi Becali. Mihai Theodor Mincu, zis şi ”Prinţişorul din Dobroeşti”

Numele lui Mihai Theodor Mincu a mai apărut în lumea mondenă şi înainte să înceapă o relaţie cu fiica cea mare a lui Gigi Becali.

R.B., duminică 13 octombrie 2019 , 12:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit informaţiilor apărute în presă, Mihai Theodor Mincu, zis şi „Prinţişorul din Dobroeşti”, a fost cuplat pentru puţin timp şi cu alte vedete, printre care s-ar număra şi Daniela Crudu.

Citeste si: VIDEO | Gigi Becali, nuntă mare la palat cu peste 700 de invitați. Au venit până și călugării de pe muntele Athos

De când a cunoscut-o pe Teodora Becali, viaţa lui s-a schimbat complet! Cei doi s-au îndrăgostit şi au început o relaţie care a evoluat rapid. Acum, îşi trăiesc povestea de dragoste ca "soţ şi soţie"! Mihai Theodor Mincu nu a cucerit-o doar pe Teodora, ci şi pe tatăl ei.

Gigi Becali are o părere foarte bună despre ginerele său şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă să-i susţină. Să nu mai spunem că a scos din buzunar 500.000 de euro pentru nuntă!

„Prinţişorul din Dobroeşti” provine dintr-o familie înstărită şi, în 2017, a debutat în lumea afacerilor cu vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. La scurt timp, a mai înfiinţat o firmă care are ca obiect de activitatea fabricarea de parfumuri şi cosmetice. Dar nu orice fel de produse, ci pentru cei care au de unde să scoată banii, scrie spynews.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si